Partners

Drs. Colet van der Ven

Drs. Colet van der Ven werkte tijdens en na haar studie pedagogiek aan de Universiteit Utrecht een aantal jaren in de hulpverlening, onder andere in India en Haïti met terminale patiënten en in Amsterdam met jeugddelinquenten en drugsverslaafden. In 1985 maakte Colet de omslag naar de journalistiek, presenteerde voor radio en televisie en maakte interviews en reportages voor vrijwel alle landelijke dag- en weekbladen. Ook was Colet als freelance–programmamaker verbonden aan De Nieuwe Liefde, centrum voor debat, bezinning en poëzie en voorzitter van Onfile, de associatie voor gevluchte schrijvers en journalisten. Daarnaast is Colet lid van het team van de Dominicusgemeente in Amsterdam. 

Colet publiceerde een tiental boeken waaronder Onzichtbare levens, mensen met Hiv in de marge van de maatschappij, Het kwaad en ik, een persoonlijke zoektocht naar de wortels van geweld, en Slagschaduwen, de doorwerking van slavernij op Curaçao.

In 2017-2018 studeerde Colet integratieve psychotherapie aan De Nederlandse Academie en volgde ze de summerschool Contextuele therapie. Sinds 2018 coacht Colet samen met Jan Andreae en Peter Rombouts in organisaties en heeft zij een eigen praktijk aan huis.

Drs. Peter Rombouts MCM

Drs. Peter Rombouts MCM is veranderkundig organisatie-adviseur en drievoudig wereldkampioen Argentijnse Tango. Na de bachelor en master Beleid- en organisatiewetenschappen en de professionele master Advanced Change Methodologies is Peter als organisatieadviseur en partner betrokken geweest bij vele organisatie ontwikkeltrajecten en veranderopgaven. In 2015 heeft hij een nieuwe methode ontwikkeld onder de naam Dance Dialogue waarin hij de wereld van dans en de wereld van organisaties met elkaar verbindt. In deze methode voegt hij andere vormen van intelligentie toe aan complexe veranderopgaven die je met lineair denken niet oplost. De verbinding organisaties en kunst onderzoekt hij als onderzoeker verbonden aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht door het ontwikkelen van nieuwe methodologieën van verandering gebaseerd op creatieve maakprocessen. Peter heeft vele publicaties op zijn naam staan die gaan over hoe je niet-talig kan interveniëren in organisaties en het doorbreken van ineffectieve patronen door andere manieren van denken te introduceren.