Deny de Jong

Deny de Jong is oprichter en directeur van Offspring Community Building, een advies- en trainingsbureau dat richt zich op het ontwikkelen, creëren en uitbouwen van communities rondom goede doelen en maatschappelijke initiatieven.

Oprichter en directeur Deny de Jong heeft ruim 30 jaar ervaring met inhoud, communicatie en het creëren van betrokkenheid rondom maatschappelijke vraagstukken. Hij ondersteunt organisaties met strategisch advies, interim management en sessies om meer bereik, relaties en middelen te genereren om de missie van organisaties te realiseren. Hij werkt met up-to-date fondsenwervende technieken en is gericht op het versterken van relaties.
Deny ontwikkelt ook fondsenwervende concepten, o.a. op het gebied van social network fundraising voor kleine en middelgrote organisaties en geeft ook trainingen op het gebied van fondsenwerving aan goede doelen en onderwijsinstellingen en heeft een assessment instrument ontwikkelt voor fondsenwervers. Offspring werkt in Nederland, België maar ook in de Gazastrook, Israel en Zuid-Afrika.

www.offspring.nu